Als student sta je in de bloei van je leven en je hebt andere prioriteiten dan de gemiddelde ziektekostenverzekeraar. Zo hoef je waarschijnlijk nog lang geen aanvullende verzekering voor steunkousen, kunstgebitten of gehoorapparaten. Hoe zorg je er dan wel voor dat je met een ziektekostenverzekering student niet over verzekerd bent. En onnodig premie betaald voor dekkingen waar je op dit moment in je leven waarschijnlijk geen gebruik van gaat maken?

Ziektekostenverzekering student afsluiten

Je kunt zelf uitgebreid onderzoek doen en alle aanvullende ziektekostenverzekeringen vergelijken. Neem hierbij rekening met de verschillende aanvullende modules. Het liefst wil je een aanvullende ziektekostenverzekering die het meest bij jouw behoeften als student past. Maar er is ook een aanvullende module ziektekostenverzekering student welke dekking al aangepast is aan de behoeften van een student. Je wil geen aanvullende verzekering die zaken dekt waar je hoogstwaarschijnlijk geen gebruik van gaat maken, dan kun je verschillende ziektekostenverzekeringen vergelijken en afsluiten.

Voordelen ziektekostenverzekering student

De voordelen zijn de verschillende aanvullende modules juist voor jongeren bedoeld zijn. Zo betaal je niet onnodig voor zaken waar je als student hoogstwaarschijnlijk nooit gebruik van gaat maken, maar ben je aanvullend verzekerd voor relevante zaken die jou als student meer aanspreken dan bijvoorbeeld een dekking voor steunkousen. Zo omvat deze ziektekostenverzekering student onder andere aanvullende dekking voor bijvoorbeeld reisvaccinaties, anticonceptie of leuke kortingen op sportscholen en vinden de betalingen van jouw declaraties snel plaats want als student heb je over het algemeen niet de ruimte om grote facturen voor te schieten. Een ziektekostenverzekering student is dan ook een geschikte aanvullende module op de basis ziektekostenverzekering voor de student.

Beoordeel


2.6
Rated 2.6 out of 5
2.6 van 5 sterren (op basis van 265 reviews)
Uitstekend1%
Heel goed26%
Gemiddeld28%
Slecht21%
Verschrikkelijk24%